prikbord

Plaats hier je eigen berichten.

Prikbord

Transgenderhyve

Kim M

Misschien kennen de lezers hier de Genderned hyve wel. Ter info: het adres is nu gewijzigd in http://gendernet.hyves.nl/
Een hyve voor alle soorten en maten transgender mensen en zij die mensen met een genderuitdaging een warm hart toedragen. Ruimte voor zowel serieuze discussie over transgenderemancipatie en hulp als fun en gezelligheid dus join the club !


- geplaatst op 7 jun 2008 -

Internetdocu 'Tranny's World' op TGTEEVEE

Zohra

Wij werken momenteel aan een internetdocumentaire genaamd 'Tranny's World'. Deel III staat momenteel online en over 1,5 week komt deel IV uit.

 TGTEEVEE is een videoupload site waar wij ons eigen materiaal plaatsen maar waar jij ook jouw eigen TG of TS-gerelateerde video's kan uploaden, zolang ze maar betrekking hebben op jouzelf.

Het adres is http://tgteevee.ning.com

We heten je van harte welkom om ook lid te worden!


- geplaatst op 4 jun 2008 -

Transgender en Amsterdam Pride

Yvo Manuel Vas Dias Postma

Beste vrienden(innen),Amsterdam Pride staat dit jaar in het teken van religie. Als werkgroep transgender, religie, levensbeschouwing en ethiek zijn we betrokken bij de infomarkt, LGBT kerkdienst en het Forum.Wie heeft er zin en tijd (1 dag zou al geweldig zijn) om het thema transgender - transgender en religie tijdens Amsterdam Pride onder de aandacht te brengen. De Pride is van 29 juli t/m 3 augustus. Voor informatie kun je contact met mij opnemen.Liefdevolle groet,YvoYvo Manuel Vas Dias PostmaCasemanager & Public RelationsDe werkgroep transgender, religie, levensbeschouwing en ethiekhttp://net.clubs.nl/transseksualiteitenreligie


- geplaatst op 22 mei 2008 -

Transseksualiteit en Religie op Hyves

Yvo Manuel Vas Dias Postma

Beste bezoekers,

Bij het vorige berichtje staat een fout bij de link van Transseksualiteit en Religie van Hyves.

Het moet zijn:

De werkgroep transgender, religie, levensbeschouwing en ethiek
http://transgenderenreligie.hyves.nl

http://transenreligie.hyves.nl

Transseksualiteit en Religie
http://transgender.hyves.nl

Vriendelijke groet,

 Yvo


- geplaatst op 11 mei 2008 -

Transseksualiteit en Religie op Hyves

Yvo Manuel Vas Dias Postma

Beste bezoekers,

De werkgroep transgender, religie, levensbeschouwing en ethiek heeft een aantal pagina's op Hyves gemaakt.

De werkgroep transgender, religie, levensbeschouwing en ethiek
http://transgenderenreligie.hyves.nl

http://transenreligie.hyves.nl

Transseksualiteit en Religie
http://transengender.hyves.nl

Op deze pagina's kun je transgender video bekijken, gedichten en artikelen lezen.

Ik wens jullie veel kijk en leesplezier,

Yvo


- geplaatst op 11 mei 2008 -

Roze Zaterdag 2009

Kim & Renate

In juni 2009 vindt Roze Zaterdag plaats in Den Haag. Dit klinkt nog ver weg, maar het is nu al tijd voor actie !! Wij willen namelijk op deze dag met een groep transgenders werken aan positieve aandacht voor de transgendergemeenschap, uit het oogpunt van emancipatie.  COC Haaglanden heeft ons als organisator van Roze Zaterdag 2009 hiervoor de ruimte gegeven.
Samen met diverse (andere) transgenders zouden we heel graag willen brainstormen over leuke activiteiten.Zowel op de dag zelf, als in de Roze Week ervoor.
Lijkt het je leuk om eens flink mee te brainstormen op 6 mei om 19:30 in het COC in Den Haag? ( Scheveningseveer 7) Mail dan naar : kim@embracepink.nl of renatedelahaye@wanadoo.nl

groetjes,

Renate & Kim 


- geplaatst op 25 apr 2008 -

IJskoningin

Corinne Kruger

IJskoningin

Bij deze wil ik jullie namens de ijskoningin uitnodigen een nieuw webproject te komen bekijken.

Het project heet ijskoningin.nl en is een internationale zoektocht naar de vrouwelijke identiteit. Zowel mannen als vrouwen laten door middel van een zelfportret verschillende aspecten van de vrouwelijke identiteit zien.

Het resultaat is een verzameling van ongeveer 125 foto en video zelfportretten. Deze portretten zijn intensief vergeleken en gecombineerd.

Naast de foto’s en videos zijn ook een aantal songs gezocht, gezongen door pop iconen die ook weer bepaalde aspecten van de vrouwelijke identiteit belichten.

Dit levert een bijzonder beeld op van hoe vrouwen en mannen zichzelf zien, en hoe ze onbewust toch ook weer een relatie met elkaar aangaan.

Het was heel leuk om het te maken, en ik hoop dat jullie er ook van gaan genieten.

Maar ga gewoon kijken en luisteren:

http://www.ijskoningin.nl

Meer uitleg over de ijskoningin is te vinden op http://www.ijskoningin.nl/about.html


Speciaal voor de bezoekers van Continuum.nl is er de mogelijkheid lid te worden van de ijskoningin/icequeen groep in Flickr.com. Hier kan je een aantal deelnmers van ijskoningin vinden en zelf ook zelfportretten uploaden:

http://www.flickr.com/groups/648293@N23/  (je moet dan wel eerst lid worden van Flickr, maar dat is zo gedaan natuurlijk).


Corinne Kruger
(info@ijskoningin.nl)

Concept, design en realisatie Corinne Kruger, online sinds maart 2008.


- geplaatst op 24 apr 2008 -

HLBT-jongerenweekend in Brabant

Kim Meeuwissen

EMBRACE PINK komt deze zomer met een hlbt-weekend.

Het kamp vindt plaats in het laatste weekend van augustus, en is bedoeld voor homo-, lesbische, biseksuele en transgenderjongeren tussen de 15 en 25 jaar oud. De promotiecampagne start vanaf 1 mei. Ook de naam van het jongerenweekend wordt dan bekend gemaakt.

www.embracepink.nl


- geplaatst op 13 apr 2008 -

Conferentie homo-emancipatie gemeente Tilburg

Kim Meeuwissen

Op 23 april 's middags is er in Tilburg een grote conferentie over gemeentelijk homo-emancipatiebeleid. Embrace Pink wil alles doen om de gemeente Tilburg te bewegen ook transgenders aan bod te laten komen in de nieuwe hlbt-nota van de gemeente. Jij kunt daarbij helpen door aanwezig te zijn bij de conferentie  !! Stuur voor aanmelding een mail aan: conferentie@embracepink.nl

Doel is te komen tot een breed gedragen stedelijke visie. Buiten plenaire sessies zijn er 4 workshops te volgen; over veiligheid & discriminatie, multicultuur & seksuele diversiteit, onderwijs & jeugd en zorg & hulpverlening (incl. huiselijk geweld).

Tilburg is de enige gemeente in Noord-Brabant die door het rijk is aangewezen als koplopergemeente inzake nationaal homo-emancipatiebeleid. Het rijk waardeert dit met een extra bijdrage van 75.000 euro gedurende de rest van de huidige kabinetsperiode. Komende dinsdag, 17 april, ondertekent wethouder Mevis in Den Haag bij minister Plasterk de koploperovereenkomst. Daar is onze correspondente in Den Haag bij vertegenwoordigd.

Jij kunt ook deelnemen aan de conferentie op 23 april in Tilburg. Stuur daarvoor een mail aan: conferentie@embracepink.nl

www.embracepink.nl


- geplaatst op 12 apr 2008 -

Pagina op YouTube

Yvo M. Vas Dias Postma

Beste trans vrienden(innen),

Op YouTube heb ik een pagina gemaakt. Helaas nog geen eigen video's. Wel transgender  video's, o.a. een mooie boodschap van transgender pastor Drew Phoenix.

http://nl.youtube.com/YvoManuel

Met vriendelijke groet,

Yvo M. Vas Dias Postma

De werkgroep transgender, religie, levensbeschouwing en ethiek

www.transenreligie.blog2blog.nl

Transseksualiteit en Religie

http://net.clubs.nl/transseksualiteitenreligie 

Transgender and Art

http://net.clubs.nl/transgenderandart

 

 


- geplaatst op 4 apr 2008 -

Agenda

Prikbord

Time: 0.0978
Mem: 2,56MB