prikbord

Plaats hier je eigen berichten.

Prikbord

Oproep transvrouwen voor foto shooting 29.12 OF 3.1

debora

Beste, Heb jij ooit gedroomd als modell voor de camera te staan? Hier krijg je de kans om de nieuwe Transvrouwen collectie te tonen! Voor mijn afstudeer project (Design Academy Eindhoven) maak ik kleding voor Transvrouwen. De collectie is gebaseerd op verhalen van Transvrouwen. Bedankt aan alle dames welke mij inzicht in problemen, voorkeuren en wensen aan de kleding hebben gegeven! Vaak heb ik gehoord dat het passen van kleding niet voor iedereen zo makkelijk is: de roken zijn om de heupen te groot, de mouwen te kort, de shirts aan de schouders te strak. Door mij collectie zal dit juist niet gebeuren. Om dat te laten zien, zijn dames van verschillende figuren welkom. Het foto shooting vind in een ruime mooi foto studio aan de Brouwersgracht in Amsterdam plaats. De fotograaf is een jong talentvol vriend van mij wie ooit al een foto project over Transgenders deed. Ervaring voor de camera is NIET belangrijk!!! Ben je nieuwsgierig en je hebt tijd aan: a) dinsdag 29.12 OF b) zondag 3.1 Dan laat mij dat even weten. Dank je wel voor jouw medewerking! deboradraxl@gmail.com www.facebook.com/debora.dax 061 8484 090 Meer informatie verstuur ik aan de dames welke geïnteresseerd zijn. Groetjes debora PS: Dit bericht mag ook aan ander Transvrouwen vriendinnetjes veder verstuurd worden=)


- geplaatst op 15 aug 2015 -

TNN-onderzoek naar veiligheid

redactie

Voel jij je veilig in de openbare ruimte? Opdat politie, overheid en politiek maatregelen kunnen nemen om de veiligheid voor transgender personen te vergroten, zijn duidelijke cijfers nodig. Wat zijn jouw ervaringen? Transgendernetwerk Nederland vraagt je de vragenlijst in te vullen. Ook als je geen ervaring met onveiligheid hebt of denkt dat het wel meevalt.

Het onderzoek is afgesloten.


- geplaatst op 4 aug 2015 -

Onderzoek naar ervaringen in de openbare ruimte

Mirjam Turk

Voor mijn bacheloronderzoek voor de studie Sociale Geografie aan de Universiteit van Utrecht ben ik op zoek naar transgender mannen en vrouwen. Het onderzoek gaat over de ervaringen van transgenders in openbare ruimtes in de directe omgeving. U kunt hierbij denken aan parken, pleintjes, winkelcentra of het station om de hoek. Heeft u specifieke positieve of negatieve ervaringen op plekken? Zijn er openbare ruimtes waar u zich extra thuis voelt en die u erg waardeert? Om deze ervaringen draait mijn onderzoek. Zou u graag mee willen werken aan dit onderzoek? Mail dan naar mirjam_turk@live.nl. Alvast bedankt!


- geplaatst op 16 mrt 2015 -

Transgender in Iran: filmpje op NPO Spirit

redactie

Op NPO Spirit staat een fragment over een transgender in Iran. Homoseksualiteit is daar verboden; je kunt er zelfs de doodstraf voor krijgen. Maar het is wel toegestaan om van sekse te veranderen. De overheid geeft hier zelfs subsidie voor. Zara is 2 jaar geleden begonnen met een hormoontherapie, die haar van een meisje in een man zal veranderen. En nu heet hij Amir Pasha en heeft zelfs een nieuw paspoort. Filemon Wesselink spreekt met hem over hoe het is om transgender te zijn in Iran. Het fragment is hier te vinden: http://www.spirit24.nl/#!player/share/program:51720122/group:37200368

 


- geplaatst op 4 mrt 2015 -

Oproep tv-programma

Dilemma

De redactie van het tv-programma Dilemma zoekt contact met mensen die overwegen om een geslachtsverandering te ondergaan. Het programma gaat over ingrijpende persoonlijke keuzes, zoals wel of niet emigreren, wel of niet behandelen bij kanker, wel of niet zorgen voor je hulpbehoevende ouders. Het programma, waarvoor met deelnemers een filmpje wordt opgenomen en een studiogesprek met (ervarings)deskundigen plaatsvindt, wil mensen helpen met moeilijke keuzes en kijkers informeren over wat er dan speelt. De programmamakers zijn ook geïnteresseerd in partners van transseksuelen die met de vraag zitten: wel of niet verder met de relatie? Heb je belangstelling, stuur dan een mailtje naar marnel.breure@eo.nl


- geplaatst op 4 mrt 2015 -

Te koop

Chantal

Aangeboden: cyproteronacetaat (Androcur) 50 mg 5 x 30 tabl. Prijs 50 euro p/ doosje (30 tabl.) Email: edejong59@hotmail.com Vriendelijke groet, Chantal


- geplaatst op 26 feb 2015 -

te huur gevraagd

Brigitte Mariposa

Voor langere tijd te huur gevraagd door travestiet: ruimte van plm 20 m2 (water en electriciteit aanwezig) om zo nu en dan om te kleden en kleding en aanverwante spullen te bewaren. Bij voorbeeld geschikt gemaakte garage, klein chalet, kantoortje of kamer. Ligging: provincie Utrecht / regio Amsterdam.


- geplaatst op 18 jan 2015 -

Crowdfunding Theater aanZ

redactie

Theater AanZ is op 14 december 2o15 gestart met een crowdfundingscampagne via Voordekunst. Met onder andere de opbrengsten van deze actie biedt Theater AanZ haar nieuwste voorstelling ID tegen een gereduceerd tarief aan bij scholen. Deze voorstelling gaat over gender, genderidentiteit en identiteitsontwikkeling, over jongens en meisjes en iedereen die daar tussenin zit. De voorstelling gaat 14 januari in première.

ID, over de vrijheid jezelf te durven zijn,  is een fragmentarische voorstelling met theater, dans, film, animatie, vier spelers en een VJ.  De vier spelers, allen ervaringsdeskundigen, nemen je mee in hun verhaal én in de zoektocht.

Via onder andere een crowdfundingscampagne via Voordekunst kan Theater AanZ bij de eerste 25 scholen de voorstelling ID tegen een gereduceerd tarief aanbieden (actie loopt tot 1 juni 2016). Met dit aanbod aan scholen wil Theater AanZ het makkelijker voor hen maken om ID in te zetten voor hun leerlingen. Met de crowdfundingscampagne hoopt Theater aanZ voor 15 januari een bedrag van € 5000,00 op te halen. De campagne loopt tot die dag. Voor bijdragen, ga naar voordekunst.

 


- geplaatst op 7 jan 2015 -

Op zoek naar TV studio?

J-wearfetish studio

Beste, Zoeken jullie een studio voor TV kleding, laarzen, hakken? Dan kunnen wij misschien een verrassing hier neerleggen.


- geplaatst op 6 jan 2015 -

Gasthuishoudens gezocht in Amsterdam

Bastiaan SIT Study Abroad

SIT Study Abroad zoekt gastgezinnen (kan ook 1 persoon zijn!) voor Amerikaanse studenten. Periode: 6 feb. - 16 mei 2015. Tegen maandelijkse vergoeding. Adres moet in Amsterdam zijn. Bij interesse mail of bel de homestay coordinator Bastiaan Franse 06-47199417, homestay.amsterdam@sit.edu. En zegt het voort! :)


- geplaatst op 25 nov 2014 -

Agenda

Prikbord

Time: 0.1116
Mem: 2,55MB