prikbord

Plaats hier je eigen berichten.

Prikbord

Mw

Chantal

Aangeboden: cyproteronacetaat (Androcur) 50 mg. 5 x 30 tabl. Prijs 50 euro p/ doosje (30 tabl.) Email: edejong59@hotmail.com Vriendelijke groet, Chantal


- geplaatst op 11 feb 2016 -

Bijdragen Midzomergrachtfestival Utrecht

redactie

Wil je ook iets organiseren tijdens het midzomergrachtfestival dat tussen 17 en 26 juni in Utrecht plaatsvindt?

Het thema is seksuele diversiteit en genderdiversiteit.

Aanmelden kan tot 20 maart. Dat kan hier.


- geplaatst op 5 feb 2016 -

Bekijk fotoboek Transpride

redactie

Tachtig pagina's met foto's van de Transpride 2015. Die heeft TransAmsterdam gepubliceerd en ze zijn online te bekijken.
 
De Transpride speelde zich af in het Manor Hotel in Amsterdam van 25 juli tot en met 2 augustus. Er waren lezingen, presentaties, show, forumdebatten en er was muziek. Eén groot feest, georganiseerd door de Stichting TransAmsterdam in nauwe samenwerking met de Stichting Transgenders Noord-Holland.
 
 
transpride
 
Alex Bakker, historicus en schrijver, Yvo Vas Dias, voorzitter TransAmsterdam, en Vera Bergkamp, Kamerlid D66, openden Transpride op 25 juli officieel. Op de foto staat Vera Bergkamp, derde van links.
 
Hier staat het online fotoboek van de Amsterdam TransPride 2015
 
Op de site van TransAmsterdam, hier, is een overzicht van dag tot dag te bekijken.
 


- geplaatst op 3 feb 2016 -

Oproep transvrouwen voor foto shooting 29.12 OF 3.1

debora

Beste, Heb jij ooit gedroomd als modell voor de camera te staan? Hier krijg je de kans om de nieuwe Transvrouwen collectie te tonen! Voor mijn afstudeer project (Design Academy Eindhoven) maak ik kleding voor Transvrouwen. De collectie is gebaseerd op verhalen van Transvrouwen. Bedankt aan alle dames welke mij inzicht in problemen, voorkeuren en wensen aan de kleding hebben gegeven! Vaak heb ik gehoord dat het passen van kleding niet voor iedereen zo makkelijk is: de roken zijn om de heupen te groot, de mouwen te kort, de shirts aan de schouders te strak. Door mij collectie zal dit juist niet gebeuren. Om dat te laten zien, zijn dames van verschillende figuren welkom. Het foto shooting vind in een ruime mooi foto studio aan de Brouwersgracht in Amsterdam plaats. De fotograaf is een jong talentvol vriend van mij wie ooit al een foto project over Transgenders deed. Ervaring voor de camera is NIET belangrijk!!! Ben je nieuwsgierig en je hebt tijd aan: a) dinsdag 29.12 OF b) zondag 3.1 Dan laat mij dat even weten. Dank je wel voor jouw medewerking! deboradraxl@gmail.com www.facebook.com/debora.dax 061 8484 090 Meer informatie verstuur ik aan de dames welke geïnteresseerd zijn. Groetjes debora PS: Dit bericht mag ook aan ander Transvrouwen vriendinnetjes veder verstuurd worden=)


- geplaatst op 15 aug 2015 -

TNN-onderzoek naar veiligheid

redactie

Voel jij je veilig in de openbare ruimte? Opdat politie, overheid en politiek maatregelen kunnen nemen om de veiligheid voor transgender personen te vergroten, zijn duidelijke cijfers nodig. Wat zijn jouw ervaringen? Transgendernetwerk Nederland vraagt je de vragenlijst in te vullen. Ook als je geen ervaring met onveiligheid hebt of denkt dat het wel meevalt.

Het onderzoek is afgesloten.


- geplaatst op 4 aug 2015 -

Onderzoek naar ervaringen in de openbare ruimte

Mirjam Turk

Voor mijn bacheloronderzoek voor de studie Sociale Geografie aan de Universiteit van Utrecht ben ik op zoek naar transgender mannen en vrouwen. Het onderzoek gaat over de ervaringen van transgenders in openbare ruimtes in de directe omgeving. U kunt hierbij denken aan parken, pleintjes, winkelcentra of het station om de hoek. Heeft u specifieke positieve of negatieve ervaringen op plekken? Zijn er openbare ruimtes waar u zich extra thuis voelt en die u erg waardeert? Om deze ervaringen draait mijn onderzoek. Zou u graag mee willen werken aan dit onderzoek? Mail dan naar mirjam_turk@live.nl. Alvast bedankt!


- geplaatst op 16 mrt 2015 -

Transgender in Iran: filmpje op NPO Spirit

redactie

Op NPO Spirit staat een fragment over een transgender in Iran. Homoseksualiteit is daar verboden; je kunt er zelfs de doodstraf voor krijgen. Maar het is wel toegestaan om van sekse te veranderen. De overheid geeft hier zelfs subsidie voor. Zara is 2 jaar geleden begonnen met een hormoontherapie, die haar van een meisje in een man zal veranderen. En nu heet hij Amir Pasha en heeft zelfs een nieuw paspoort. Filemon Wesselink spreekt met hem over hoe het is om transgender te zijn in Iran. Het fragment is hier te vinden: http://www.spirit24.nl/#!player/share/program:51720122/group:37200368

 


- geplaatst op 4 mrt 2015 -

Oproep tv-programma

Dilemma

De redactie van het tv-programma Dilemma zoekt contact met mensen die overwegen om een geslachtsverandering te ondergaan. Het programma gaat over ingrijpende persoonlijke keuzes, zoals wel of niet emigreren, wel of niet behandelen bij kanker, wel of niet zorgen voor je hulpbehoevende ouders. Het programma, waarvoor met deelnemers een filmpje wordt opgenomen en een studiogesprek met (ervarings)deskundigen plaatsvindt, wil mensen helpen met moeilijke keuzes en kijkers informeren over wat er dan speelt. De programmamakers zijn ook geïnteresseerd in partners van transseksuelen die met de vraag zitten: wel of niet verder met de relatie? Heb je belangstelling, stuur dan een mailtje naar marnel.breure@eo.nl


- geplaatst op 4 mrt 2015 -

Te koop

Chantal

Aangeboden: cyproteronacetaat (Androcur) 50 mg 5 x 30 tabl. Prijs 50 euro p/ doosje (30 tabl.) Email: edejong59@hotmail.com Vriendelijke groet, Chantal


- geplaatst op 26 feb 2015 -

te huur gevraagd

Brigitte Mariposa

Voor langere tijd te huur gevraagd door travestiet: ruimte van plm 20 m2 (water en electriciteit aanwezig) om zo nu en dan om te kleden en kleding en aanverwante spullen te bewaren. Bij voorbeeld geschikt gemaakte garage, klein chalet, kantoortje of kamer. Ligging: provincie Utrecht / regio Amsterdam.


- geplaatst op 18 jan 2015 -

Time: 0.1868
Mem: 2,57MB