prikbord

Plaats hier je eigen berichten.

Prikbord

foto's of plaatjes gezocht

monique

Hoi,

Ik doe een opleiding metamorfose aan de Nederlandse Visagisten School te Rotterdam en een groot onderdeel daarvan is visagie. Ik moet voor 28 mei een map in elkaar draaien met foto's van allerlei soorten make-up technieken. Kan iemand mij een tip geven waar ik moet zoeken voor foto's van travestieten make-up of de technieken die er gebruikt worden? Of weten jullie een adres waar ik een blad kan vinden waar ik deze foto's/plaatjes uit kan halen.

Alvast bedankt en hartelijke groeten van Monique

monique_van_poeteren@planet.nl


- geplaatst op 12 mei 2005 -

Werkstuk/Betoog op school

Marja

Hallo allemaal, 

Ik doe de opleiding schoonheidspecialiste, en hou nu een werkstuk over het onderwerp transseksuelen. Ik moet een betoog gaan schrijven. Ik heb zelf de stelling gekozen: Ziektekostenverzekeraars moeten de alle operaties die nodig zijn om te transformeren van het ene naar het andere geslacht, van transseksuelen vergoeden.

Nu zoek ik mensen die ik kan intervieuwen of gewoon wat vragen kan stellen per mail of op msn. Zodat ik ook een beter inzicht erin kan krijgen :D!!

Lijkt het je leuk om me te helpen..
Reageer dan svp snel op mijn email : marjahorstman@gmail.com..

Alvast harstikke bedankt
Natuurlijk krijgen jullie een exemplaar van me werkstuk !!

Greetz marja


- geplaatst op 11 mei 2005 -

gezocht

esther goedegebuure

Als journalist van een nieuwe glossy voor vrouwen vanaf 35 jaar, ga ik een reportage maken over transseksualiteit en genderdysforie. Ik zoek hiervoor mensen die daar over willen praten en bereid zijn om op de foto te gaan.  Onze bedoelingen zijn integer en discreet. Het gaat om mooie portretten en de betrokkenen mogen altijd voor publicatie inzage krijgen in de tekst.
Ik ben oa op zoek naar transseksuele mannen en/of biologische vrouwen met genderdysforie. 

Reacties heel graag naar esther.goedegebuure@quotemedia.nl
 
Alvast heel hartelijk dank,
Vriendelijke groet
Esther Goedegebuure


- geplaatst op 9 mei 2005 -

nog een reactie op "onderzoek"

Bjorn

Hallo m/v
Ik sluit me aan bij Eerin,ik vind je oproep erg vaag overkomen, en allesbehalve uitnodigend. wat wil je nu precies onderzoeken? En wat is dan het uiteindelijke doel?
Ben benieuwd naar je beweegredenen.
groeten Bjorn


- geplaatst op 8 mei 2005 -

Transgender Film Festival

Jan

Op de site van het Transgender Filmfestival is inmiddels het programma te lezen!
www.transgenderfilmfestival.com


- geplaatst op 26 apr 2005 -

Reactie op 'Onderzoek'

Eerin

Beste m/v,

je oproep komt erg onsympathiek over, sta er dus niet van te kijken als niemand hier in gaat trappen!- geplaatst op 25 apr 2005 -

Onderzoek

m/v

Onderzoek

Attentie graag. Ik wil precies onderzoeken wat en wie nog niet onderzocht is. Uiteraard zal ik zeer zorgvuldig met alle gegevens omgaan. Ik ben een autodidact, maar ik ben al in mijn pré studiefase. Dus dat kan ik best wel. Voorwaarde is natuurlijk dat je iets hebt met gender, anders mag je niet met mijn onderzoek meedoen. Mijn onderzoeksvraag, in feite twee onzijdige subvragen, luidt: Wie weet wat er nog aan jouw gender te onderzoeken valt? En: Wie is er nog nooit onderzocht? Vanuit mijn diepe overtuiging dat dit mijn substantiële bijdrage aan de wetenschap over gender zal opleveren, en dat dit voor ieders bestwil is, durf ik jullie hiermee op te zadelen. Als jij degene bent die antwoord heeft op deze vra(a)g(en) moet je reageren via infopollypony@yahoo.com. Eventueel zal ik je om advies vragen over de afronding van mijn onderzoek.

Groetje,
m/v

P.s. 1
Het spijt me oprecht, maar ik zal je niet gaan bedanken voor je medewerking. Geen cadeaubon, geen bloemetje, nee, zelfs geen lullig ‘dankjewel’. Nada, niente, niets.

P.s. 2
Liever niet anoniem.

P.s. 3
Het valt nog te bezien of je verder ooit iets van dit onderzoek zal vernemen.


- geplaatst op 22 apr 2005 -

Transsexueel WEBLOG vernieuwd!

Zohra

Het TRANSSEXUEEL WEBLOG is geheel vernieuwd en uitgebreid...

Zo is er een chatroom waar je als meiden onder elkaar gezellig kunt kletsen maar misschien ook wel een leuke, gezellige man vindt!

Er is een advertentiesectie toegevoegd waar je zelf allerlei advertenties kunt plaatsen, en nog veel meer. Het TRANSSEXUEEL WEBLOG is er voor jou!

Klik HIER om het Transsexueel WEBLOG te bezoeken!

Nog iets:

We zijn nog op zoek naar mensen die iets interessants te vertellen hebben. Wil je jouw verhaal als Transsexueel (PRE- of POST-OP) kwijt, Wil je COVERGIRL zijn en de COVERSTORY van de maand op jouw naam zetten of heb je gewoon iets belangrijks te melden aan de wereld? Dan kan dat. 

Mail naar: queenzohra@hotmail.com als je meent iets te melden te hebben dat van belang kan zijn op onze log!

Direct link: http://transsexueel.web-log.nl


- geplaatst op 7 apr 2005 -

Oproep persoonlijkheidsonderzoek

Yannick

Beste mevrouw, mijnheer, jongen, meisje en iedereen die daar zo'n beetje tussenzweeft,

Mag ik aan je mouwen trekken om je te vragen deel te nemen aan een onderzoek?
Vooraleer je denkt; 'wéér een onderzoek', had ik mezelf en mijn onderzoek toch graag even voorgesteld.
Ik ben Yannick en ik ben laatstejaarsstudent Assistent Psychologie. Voor mijn scriptie koos ik voor genderdysforie - genderidentiteitsstoornissen en daar hoort een onderzoek bij. Het gaat om een vragenlijst met uiteenlopende vragen die over jou als persoon gaan, over persoonlijkheidskenmerken. En daarvoor zoek ik nog een heleboel mensen. Je kan de vragenlijst invullen van achter je scherm. En dit volledig anoniem! Mag ik je vragen om mee te doen? Je zou me er een heel groot plezier mee doen en me een heel stuk verder vooruit helpen! Met mijn scriptie probeer ik het onderwerp ook in een breder publiek onder de aandacht te brengen.

Als je mee wil doen (waarvoor heel erg veel bedankjes!!!!!) of alvast interesse hebt, kan je op deze link klikken voor meer informatie : 

http://psytester.bravehost.com 

Groetjes uit Antwerpen,
Yannick


- geplaatst op 29 mrt 2005 -

Maak iets moois

Joli(e)

1 april is de deadline voor leuke stukjes die in de Queer Weekend-reader geplaatst gaan worden,
dus als je iets punkachtigs hebt over quuer, transgender of gender activisme (ook als je niet kunt komen) qua tekst of graphics, stuur ze dan liefst naar: queerguerilla@wanadoo.nl
Bedankt! Website:  http://home.wanadoo.nl/queerguerilla
XXX


- geplaatst op 26 mrt 2005 -

Time: 0.2263
Mem: 2,57MB